Happy-boom

NIEUW: de Happy-boom!
Vanaf 2020 hebben wij in ons assortiment de 'Happy-boom'! De Happy-boom is een initiatief van twee kleindochters van Siem Geraerts, een van de gebroeders Geraerts. De kleindochters Rosa (8 jaar) en Nova (10 jaar) willen de liefde van de familie voor kerstbomen voortzetten en hebben dit vertaald in het initiatief 'Happy-boom'.

Wat houdt de Happy-boom in?
De Happy-boom is een kerstboom die door ons versierd wordt, afgeleverd en, indien u wilt, na Kerstmis weer door ons opgehaald. Kortom, u wordt helemaal ontzorgd en happy! Het enige, wat u hoeft te doen, is genieten van de prachtige boom!

De Happy-bomen zijn er in een beperkte voorraad en worden verkocht zolang de voorraad strekt. Bestel dus op tijd, want OP = OP!

De Happy-boom is een Nordmann-boom (A-kwaliteit), een van de mooiste kerstbomensoort van de wereld. De Nordmann-boom is circa 80 - 100cm hoog en wordt door ons aangekleed met led-lampjes, kerstballen (36 stuks) en staat in een pot met een mooie zak er omheen. De kerstboom wordt door ons thuis afgeleverd. Er zijn 5 verschillende soorten 'Happy-bomen', namelijk:

  • Galaxy Happy-boom;
  • Rainbow Happy-boom;
  • Yin-Yang Happy-boom;
  • Gouden Happy-boom;
  • Zilveren Happy-boom.

Galaxy Happy-boom

Rainbow Happy-boom

Yin-Yang Happy-boom

Gouden Happy-boom

Zilveren Happy-boom

 
 

Hoe komt de Happy-boom in mijn huis?

De Happy-boom wordt door ons bij u thuisbezorgd, mits u in de gemeenten Reusel, Bladel of Eersel woont. Buiten deze regio wordt de Happy-boom niet verkocht. Bezorging vindt plaats op zaterdag 5 december, woensdag 9 december, zaterdag 12 december, woensdag 16 december of zaterdag 19 december.
Indien u wilt dat wij de kerstboom weer komen ophalen: ophalen geschiedt in week 1 van 2021 op een nader te bepalen tijdstip.

Wat kost een Happy-boom?

Een Happy-boom kost € 37,50 inclusief bezorging in de gemeente Reusel, Bladel of Eersel.
Indien u wilt dat wij de kerstboom weer komen ophalen, dan kost dat € 7,50 per boom extra, dus in totaal € 45,- per boom.

Om zo veel mogelijk mensen 'happy'te maken, wordt ook een deel van de opbrengst geschonken aan een goed doel.